Rueda intermediate en Rueda beginners II vanaf 8 februari 2023

Lieve dansvrienden en ruedafans,

In 2019 zijn we begonnen met onze dans- en ruedalessen in Diemen. We doen dit met enorm groot plezier en dit enthousiasme zien we ook bij jullie terug. Het concept, de indeling van en het niveau van de lessen hebben we meermaals aangepast. Jullie hebben hierin altijd enthousiast meegedacht.

Door de behandelingen van Marjolein zijn we teruggegaan naar één les van anderhalf uur.  Al snel bleek dat niet helemaal soepel te lopen. Daarom hebben we een extra half uur ingelast voor de wat "zwakkere" rueda dansers.  Toch loopt het ook met deze aanpassing niet helemaal lekker. Die feedback hebben we ook van jullie gehad. De niveau verschillen blijven gewoon te groot. En onze tijdsinvestering is weer terug op het niveau van 2 uur les. Dat is dus niet handig.

Daarom gaan we terug naar de "oude situatie". Om 19.30 uur een Beginners (II) groep en om 20.45 een Intermediate groep. De groepen kunnen dan beter verdeeld worden op basis van niveau.  Dansen op je eigen niveau is natuurlijk nog leuker! Het plezier van het dansen, gezelligheid en sociale contacten blijft voor ons voorop staan. 

Donderdag aanstaande zullen we dit bij jullie verder toelichten.